Persoonlijk en professioneel

Wij geloven in lokale betrokkenheid

Onze eigen advieskantoren bedienen lokaal zowel particulieren als MKB-relaties. Persoonlijk en professioneel, vanuit hun eigen lokale netwerk. De basis van de dienstverlening is een sterke persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen en onderhouden van een langdurige relatie met de klant. En dat gaat verder dan alleen advies…

Certe Groep ondersteunt samen met haar eigen intermediairs tal van lokaal maatschappelijke doelen door bijvoorbeeld de ondersteuning van een gezonde levenstijl. In dit geval de sponsoring van de MTB vereniging “Bush Bikers”

Samenwerken belangrijk

Wij ondersteunen en ontzorgen onze relaties

Wij ontzorgen particuliere en MKB relaties bij hun risicobeheersing. Dat doen wij op een persoonlijke en professionele manier. En lokaal! Advies over het risicobeheer van onze relaties doen wij vanuit onze eigen intermediairs, maar ook via meer dan 300 aangesloten zelfstandige advieskantoren.

De huidige tijd maakt duidelijk dat samenwerken en elkaar versterken op lokaal niveau heel belangrijk is. Hoewel de digitale mogelijkheden en hulpmiddelen het eenvoudig maken om op afstand allerlei zaken te regelen, geloven wij nog steeds dat het lokale advieskantoor de ‘financiële huisarts’ van onze relatie kan zijn.

De praktijk wijst ook uit dat het verloop van relaties bij een ‘tussenpersoon’ een stuk lager is dan de ‘digitale’ relatie. Echter het een sluit het ander niet uit. Onze dienstverlening op digitaal gebied groeit met ons mee door bijvoorbeeld de Mijn Polismap app en ons platform AAP.