Certe Dag 2022

Donderdag 13 oktober
Aviodrome (Lelystad)

Een dag in de wolken

We willen je op 13 oktober van harte welkom heten in het Aviodrome (in Lelystad), het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. Op deze legendarische locatie gaan we samen ontdekken én beleven hoe wij als Certe Groep mee willen groeien met de veranderende wereld om ons heen.

Vlieg mee naar morgen!

Certe Groep staat voor ‘meesterschap in verzekeren’. Dit meesterschap is continue in beweging. Samen met onze collega’s en klanten gaan we op weg naar de zekerheid van morgen. Wat zijn de plannen, hoe ziet onze strategie eruit en wat betekent dat voor ons dagelijkse werk? Tijdens de Certe Dag wordt het allemaal duidelijk.

Een spannende dag dus. Maar ook óntspannen en vooral: feestelijk! Met een mix van strategie, actie en ontmoeting, maken we er een onvergetelijke en inspirerende Certe Dag van. We zijn in de wolken dat je komt, dus heel graag tot 13 oktober!

NB. Vergeet het gekleurde bandje niet dat je bij de uitnodiging hebt ontvangen!

Programma

 • 13.00 – 13.30 uur aankomst
 • 14.00 uur – bijeenkomst
 • 15.30 uur – activiteiten
 • 17.00 uur – borrel en buffet
 • 20.00 uur – einde

Aanmelden

Welkom op de Certe Dag!

Hoewel we ervan uitgaan dat iedereen komt, willen we je toch vragen om je even aan te melden. Je kunt dan aangeven wat je eventuele dieetwensen zijn en of je op eigen gelegenheid komt, of gebruikt wilt maken van onze shuttle service* per bus vanuit Veenendaal of Coevorden (* beschikbaar bij voldoende deelname).

  Voor-/Achternaam *
  E-mail *
  Dieetwensen:
  Selecteer hieronder hoe je naar het Aviodrome komt: *
  Voer onderstaande CAPTCHA code in:
  captcha

  Route naar het Aviodrome in Lelystad